torsdag, juni 10, 2010

Böckerna rasar in

Igår återlämnade jag 574 böcker. Dessutom kom flera travar oregistrerade böcker in, som läggs på hög i väntan på att tid ska finnas att lägga in dem. Imorgon på skolavslutningen ska jag vara ledig, men jag arbetar måndag till torsdag nästa vecka innan jag tar sommarlov.

måndag, juni 07, 2010

Nu laddas det för sommarboken!

Nu har jag hämtat tillbaka Sommarboksutmaningspokalen från 4c. De har ju haft den i två år, de vann utmaningen både som 3c och 4c. Nu återstår att se om det kammar hem den även i år, när de blir 5c. Reglerna för Sommarboken kan man läsa om här. Om vår tävling här på Backa-Lovisa, Sommarboksutmaningen, kan man läsa här.

I övrigt sysslar skolbiblioteket nu mest med att återlämna alla böcker som ska tillbaka innan sommarlovet. Allt ska in, på sommaren får eleverna uppsöka Folibiblioteket istället. Men vi har också hunnit prata lite om resultaten i Bokjuryn och lottat ut böcker bland de elever som varit med och röstat. På Lovisa har jag dragit vinnare i vårtävlingarna, de får också var en bok. Vem som vunnit finns på anslagstavlan i lovisabiblioteket.