måndag, februari 06, 2012

Strålande vinterväder ute, full fart inne!

Vi har fortfarande strålande vinterväder i vår del av Skåne. Den här veckan bjuder på full fart på skolbiblioteksfronten, precis som vanligt.

I eftermiddag beger jag och kollegan Lotta från Fäladsgården till St Hansgården med lådor fulla av böcker som barnen där beställt inom ramen för vårt Bok-på-rymmen-projekt. Det ska bli roligt.

Den här veckan är det också dags för Lovisas treor att åka till Malmö och se Momo och kampen om tiden. Det sker inom ramen för Skapande skola och kommer att följas upp nästa vecka med besök av teaterns pedagoger i klassen två gånger och ett studiebesök på Hipp på onsdag i nästa vecka.

På torsdag ska skolområdet få studiebesök igen, den här gångerna kommer gästerna inte fullt så långväga som sist (då var det Syd Korea) men ändå ända från Örebro.

Annars håller ettorna och tvåorna på Backa på att rösta i Bokjuryn på sin bibliotekstid. Treorna får bara en genomgång och en uppmaning att rösta på sin fritid. Annars rullar vi på med att varva dilemmasagor och boktips på treornas bibliotekstider.

Inga kommentarer: