torsdag, maj 08, 2014

Avslutade projekt från Värlsdbokdagen i höstas

I bland tar saker och ting en himla tid i skolans värld, men det blir i alla fall oftast klart till slut.

I höstas på Världsbokdagen bjöd biblioteket in till några olika tävlingar och aktiviteter, läs mer om det här. Bland annat skrev treorna spökhistorier som skulle tryckas och göras tillgängliga för utlån i biblioteket. Dessa böcker kom nu äntligen från tryckeriet idag och ska nu bara katalogiseras av vännerna på Stadsbiblioteket innan det är fritt fram att låna de. För den som törs.

En annan aktivitet var att ettorna ritade en musmatta (se mer om musmattan här) som skulle ges som present till vår Skolområdeschef Mats Jönsson. Mats har sagt att han gärna vill komma hit och hämta den hos klass 1b när vinnarbidraget fanns. Men tyvärr har det inte blivit av och 1b har tröttnat på att vänta, så nu i veckan skickade de den med post till Mats, som tydligen har ett tufft schema. Vi hoppas på ett trevligt skriftligt svar till eleverna i 1b istället.

Alltså har vi på olika sätt sytt ihop våra aktiviteter från i höstas den här veckan, vilket kännas bra nu när terminen hastigt börjar dra sig mot sitt slut.

Inga kommentarer: